Őslénykutató pizsamaparti a múzeumban
Legyél vendégünk te is április 16-án egy ottalvós bulira!

pizsamaparti_3.jpg

A múzeum új programjára, az ŐSLÉNYKUTATÓ Pizsamapartink első, zárt körű premier rendezvényére szeretnénk meghívni rajongóinkat! Április 16-án este te is vendége lehetsz a múzeumnak, ha részt veszel a múzeum Facebook oldalán meghirdetett játékban és kommentben megírod a feltett kérdésre a helyes választ. 

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

A  Da Vinci Learning ŐSLÉNYKUTATÓ PIZSAMAPARTI elnevezésű Facebook nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei  

  1. A Játék szervezői:

A Magyar Természettudományi Múzeum (Székhely: 1088 Budapest, Baross u. 13.), (továbbiakban: Szervező).

  1. A Játékban résztvevő személyek – és a részvétel feltételei

A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, magyar állampolgárságú, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a pályázatban kiírt feladatnak megfelelnek, valamint a Facebook által előírt feltételeknek megfelelő személyes profillal rendelkeznek (részletesen itt olvasható: http://www.facebook.com/legal/terms).

A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban a Facebook-kal, a Facebook nem támogatja azt. A Játékban résztvevők nem a Facebook számára szolgáltatnak információkat. A Játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A részvétel (azaz a Szervező által feltett kérdésre történő válaszadás) a jelen hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező és alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói.

  1. A Játék rövid leírása:

A Játék során a Játékosnak lájkolnia kell a Szervező Facebook oldalán (https://www.facebook.com/mttmuzeum) a Játékot hirdető posztot, és a poszt alá írni kommentként a posztban feltett kérdésre a helyes megfejtést.

A játék ideje alatt: 2016. április 11. 14:30 és április 13. 23:59 között a https://www.facebook.com/mttmuzeum/ oldalon egy posztot osztunk meg, és az abban feltett kérdésre várjuk kommentben a megfejtéseket. A helyes választ adók között a játék lezárása után, 2016. április 14-én 8 fődíjat sorsolunk ki.

  1. A nyeremény:

Fődíj: - 8 db páros jegy az április 16-i élményoktatási programra, az ŐSLÉNYKUTATÓ Pizsamapartira, amely a Magyar Természettudományi Múzeumban kerül megrendezésre.

A nyereményeket a Szervezők biztosítják.

 

  1. A sorsolás időpontja és módja: 2016. április 14-én, kézi sorsolással.

 

  1. A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétellel a játékosok a jelen Játékszabályzatot elfogadják, melyet a nyertesek személyes adataik megadásakor megerősítenek.

 

  1. A nyeremények átvétele:

A nyertesek kiértesítését és a nyereményül szolgáló rendezvényen való részvétel részleteit FB üzenetben egyeztetik a nyertessel a Szervezők. A nyertes nevét a Szervezők a magyar Természettudományi Múzeum Facebook oldalán teszik közzé. Amennyiben a nyertes Facebook üzenetben nem érhető el 2016. április 14-én 17:00-ig, a soron következő pótnyertes kerül kiértesítésre.

 

  1. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:

A Játékos, mint adatkezeléssel érintett a Játékban való részvétellel, azaz a Játékhoz kapcsolódó kommenteléssel részt vesz a Játékban, és egyúttal elfogadja a jelen Játékszabályzatot, és ezzel nyilatkozik arról, hogy a Szervezők adatfeldolgozásra vonatkozó, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) 20. § szerinti adatvédelmi tájékoztatását, azaz a jelen tájékoztatást elolvasta és megértette, egyúttal az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a Szervezők a személyes adatait a Játékszabályzatban rögzített célból és formában kezeljék, az alábbiak szerint:

  • A Szervezők adatkezelése az érintettek hozzájárulásán alapul.
  • Az adatkezelés célja a Játék lebonyolítása, a nyeremény rendezvényen való részvétel megszervezése.
  • A kezelt adatok köre: a Játékos Facebook azonosítója, amely alapján a sorsolás történik.

A nyertes Játékos kiértesítése Facebook üzenetben történik, amelyben a kapcsolatfelvételhez szükséges további adatok megadását kéri a Lebonyolító. A kapcsolatfelvételre adott válaszban a nyertes Játékosnak hozzá kell járulnia a megadott adatok adatkezeléséhez a nyeremény felhasználásának érdekében. Az így megadott adatok: név, e-mail cím, telefonszáma, lakcím.

  • A Játékosok adatait a Szervezők a nyereményjáték lebonyolítása során kezelik. A Szervező az adatokat bizalmasan és csak a sorsolás lebonyolítása céljából kezelik, és további harmadik személynek nem adják tovább, és az adatkezelés céljának megszűnését követően haladéktalanul törlik az adatokat.
  • Nyertességük esetén a Játékosok nevét és lakhelyét (csak a település megjelölésével) a Szervezők nyilvánosságra hozhatják a Magyar Természettudományi Múzeum Facebook oldalán.
  • Az adatkezelést a Szervezők végzik. A személyes adatokat kizárólag a Játék lebonyolításával, és az ahhoz kapcsolódó PR tevékenységgel foglalkozó munkatársak kezelik szigorúan az adatkezelés céljával összefüggésben és mértékben, és a cél megvalósításához szükséges időtartamban (a nyeremények kézbesítését követő 30 napon belül).

9. Egyebek:

A szervezők fenntartják a változtatás és a játék visszavonásának jogát. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mttmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr698587498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Látogasd meg honlapunkat, lájkolj és kövess minket! Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Pinterest

logo_jpg.jpg

mti_hirfelhasznalo.jpg

Facebook oldaldoboz

Friss témák

Rovatok

Szerzők

Információk, ajánlók

 

 

 

 

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása