Felhasználási feltételek és adatvédelmi tájékoztató

 

Az adatvédelmi irányelveink arról szólnak, milyen gyakorlatot követünk az oldalon közzétett, a felhasználóktól származó adatok gyűjtése, felhasználása és megosztása során. Kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételek teljes szövegét, mielőtt adatokat ad meg ezen az oldalon.

Kérjük, bizonyos időközönként ellenőrizze a Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi tájékoztatót, különösen mielőtt személyes azonosításra alkalmas információkat közölne az oldalon keresztül. A felhasználó automatikusan elfogadja a Felhasználási feltételek és Adatvédelmi tájékoztató változásait azzal, hogy a változtatás után a hírlevelet és a honlapot tovább használja.

A http://www.mttm.hu weboldalon található összes tartalom (szöveg, fotó, video), az oldalak kialakítása, beleértve az adatszerkezetet, struktúrát is, a Magyar Természettudományi Múzeum szellemi tulajdona és szerzői jogi törvények védelmét élvezi. Tartalmat letölteni csak személyes célra lehet, a tartalom másolása, módosítása, sokszorosítása, továbbadása, kereskedelmi forgalomba hozatala, személyes céltól eltérő bármely egyéb célra történő felhasználása a Magyar Természettudományi Múzeum előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

A honlapról információkat átvenni csak eredeti formában lehet azzal a feltétellel, hogy egyértelműen meg kell jelölni az információ forrásául szolgáló oldalt www.mttm.hu formában.

A honlap tartalmának jogosulatlan felhasználása jogi következményekkel jár.

A Magyar Természettudományi Múzeum mint a weboldal tulajdonosa minden ésszerűen elvárhatót megtesz azért, hogy az oldalon aktuális és pontos információkat helyezzen el, de nem vállal felelősséget a közölt információk aktualitásáért, pontosságáért vagy teljességéért. Az oldal tulajdonosát nem terheli felelősség semmiféle olyan kárért, amely felhasználóinak az oldalhoz való hozzáféréséből vagy hozzá nem féréséből eredhet, illetve abból, hogy a felhasználók az oldalon közölt információkra támaszkodtak.

 

 

 

 

Hírlevél

A Hírlevélre való feliratkozás regisztrációval történik. Azzal, hogy a felhasználó regisztrál a Hírlevélre, egyúttal ahhoz is hozzájárulását adja, hogy számára a Magyar Természettudományi Múzeum saját, vagy partnerei ajánlatát megküldje és adatait kezelje. A regisztrációhoz a következő adatokat kérjük, amelyeket kötelező megadni:

  • Név
  • e-mail cím

A Hírlevélre történő feliratkozáshoz szükséges a következő mező bejelölése Felhasználó részéről: Érdekelnek a Magyar Természettudományi Múzeummal kapcsolatos információk, ezért szeretnék rendszeresen – általában havonta – hírlevelet kapni.

Adatkezelés célja: Kapcsolattartás, a Magyar Természettudományi Múzeum és partnerei szolgáltatásait, rendezvényeit népszerűsítő, továbbá szakmai anyagokat tartalmazó elektronikus hírlevelek, egyéb reklámüzenetek kiküldése.

Az adatok megadásával Felhasználó kifejezett hozzájárulását adja az általa megadott személyes adatok kezeléséhez.

Adatkezelés időtartama: a Felhasználó adatait annyi ideig őrizzük, amíg a felhasználó nem kéri az adatai törlését a rendszerből. Minden Hírlevélre regisztrált felhasználó indokolás nélkül bármikor írásban kérheti a Hírlevélre történő feliratkozása törlését. A leiratkozásra lehetőséget adunk minden Hírlevélben, de a felhasználó kérheti a Hírlevélre történő regisztrációja törlését a hirlevel@mttm.hu címre küldött levélben. A felhasználónak jogában áll az is, hogy megtekintse adatait, azok kezeléséről tájékoztatást kérjen és frissítse azokat. A Felhasználó jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó önkéntes hozzájárulása, a 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a 2008. évi XLVIII. törvény.

A Magyar Természettudományi Múzeum hírlevél adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-85378/2015.

A bejegyzés trackback címe:

https://mttmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr517529452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Látogasd meg honlapunkat, lájkolj és kövess minket! Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Pinterest

logo_jpg.jpg

mti_hirfelhasznalo.jpg

Facebook oldaldoboz

Friss témák

Rovatok

Szerzők

Információk, ajánlók

 

 

 

 

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása