Én vagyok a kedvenc állatom

Dolák-Saly Róbert sokoldalú művész: közel áll hozzá a biológia, állatbarát, könyvíró. Találkozz DSR-rel a Magyar Természettudományi Múzeum könyvbemutatóján, és dedikáltasd vele új könyvét!

Időpont: október 31. 16.00 óra

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagy sikerű kötetek szerzője most valami egészen újat ígér olvasóinak: ebben az Igor Lazin által gazdagon illusztrált verseskönyvben kutyák és macskák hangján mesél tökéletesen tökéletlen életünkről. A kutya- és cicasors önfeledt pillanataitól a gazdiért való aggódáson át a kedvencek lelkének legszőrösebb, önmarcangoló szféráiba jutunk. Az állati olvasnivaló azoknak a daloknak a kottáit is tartalmazza, melyek ingyenesen letölthetők az internetről a szerző előadásában a dolak.huoldalról.

dolak_copy.jpg

Csányi Vilmos ajánlója:

Állok, ülök, fekszem, aztán
újra kicsit állok,
én vagyok a kutya, aki
boltok előtt várok.

Aki ilyeneket tud írni az nemcsak a kutyákat imádja, de valószínűleg a macskákat is, és teljesen képzett etológus. Az efféle szakember az állatokat természetes környezetükben figyeli meg és megfigyeléseiről pontos jegyzeteket készít. A fenti jegyzet a legszigorúbb szakmai kritériumoknak is megfelel. Viselkedését illetően a kutya áll, ül, fekszik és hosszasan várakozik a bolt előtt, ezt minden kynológus tanúsíthatja. Ha belelapoznak a könyvbe még számos hasonló fontos megfigyelésről olvashatnak jegyzőkönyvet, persze a macskákról is. :))

Gratulálok a Kollégának!

 -olvashatjuk a könyv szerzőjének honlapján.

forrás: dolak.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mttmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr738030576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Látogasd meg honlapunkat, lájkolj és kövess minket! Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Pinterest

logo_jpg.jpg

mti_hirfelhasznalo.jpg

Facebook oldaldoboz

Friss témák

Rovatok

Szerzők

Információk, ajánlók

 

 

 

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása