Nemzetközi Rovarbörze 2015.11.15
Több éve már, hogy megszervezi ezt a sajátos, egyedi rendezvényt a KMO Művelődési Ház. A program igazi különlegesség, hiszen hasonló sem a fővárosban, sem vidéken nincs. Évről évre egyre több külföldi kiállító érkezik, hogy az érdeklődők számra elhozhassák rovarkülönlegességeiket. Most is szép számmal jönnek a szomszédos országokból.

Találkozzunk November 15-én 9 órától a KMO-ban

rovarborze_by_kmo_10.jpg

 

Idén is a rovarok színpompás világa fogadja majd az érdeklődőket. A különböző tárolókban található ritkaságok és látványos fajok sokasága valósággal rabul ejti a látogatókat. Olyan színes, különleges lepkepéldányokat is láthatunk, amelyek hazája egy-egy távoli egzotikus ország. Sajnos már csak kevés él belőlük. A különleges rovarok mellett lesz könyvvásár, láthatunk kisállat- és hüllőbemutatót, mely mindig igen nagy érdeklődésre tart számot.

rovarborze_by_kmo_8.jpg

A rendezvénnyel a KMO-nak az is a célja, hogy a kiállítással felhívja a figyelmet Földünk természeti kincseire és ezek megóvására. Lehetőség van a börzén beszélgetni a kiállított anyagokról, a kiállítók bárkinek szívesen adnak felvilágosítást. A rendezvény tudományos és ismeretterjesztő program is, ahol kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. 

A Magyar Természettudományi Múzeum is kint lesz, kiadványainkból lehet majd vásárolni.



Ne feledje! November 15-én 9 órától Nemzetközi Rovarbörze a KMO-ban!

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

15-11-15_rovarborze_500px.jpg

forrás: KMO

A bejegyzés trackback címe:

https://mttmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr918054678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Látogasd meg honlapunkat, lájkolj és kövess minket! Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Pinterest

logo_jpg.jpg

mti_hirfelhasznalo.jpg

Facebook oldaldoboz

Friss témák

Rovatok

Szerzők

Információk, ajánlók

 

 

 

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása