A Magyar Természettudományi Múzeum lett az Év Múzeuma

2012. május 19-én adták át a Múzeumok Majálisán az Év Múzeuma díjat. A jelöltek között szerepelt a Magyar Természettudományi Múzeum is. Örömmel fogadtuk a hírt, hogy mi lettünk a díjazottak. Sok kolléga dolgozott a kiállítások építésében és ez hihetetlenül nagy visszajelzés a stábnak.

„A közönség világos és áttekinthető terekben mozog, és olyan összetett, naprakész természettudományos ismeretanyagot kap, amelyre világszerte kevés múzeumban számíthat. A fejlesztés során nagy figyelmet fordítottak a látogatók kényelmére, a laboratóriumi igényességgel kiépített foglalkoztató helyiségekre, amelyekben minden korosztály és sérült (például gyengénlátó) embertársaink számára is izgalmas kínálatot nyújtanak.” (Forrás: magyarmuzeumok.hu)


A fenti idézet különösen hízelgő. Reméljük a látogatók is imádják a tereket, és sok időt fognak a továbbiakban is eltölteni a kiállítótereinkben. További írás a kormany.hu oldalon található.
szerző: György Zoltán

A fotó a díjátadásról a kormany.hu-ról származik (Horváth Ernő felvétele).


Az eredeti muzeumok.hu cikkért kattints a képre!

2012_ev_muzeuma.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://mttmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr134531369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Látogasd meg honlapunkat, lájkolj és kövess minket! Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Pinterest

logo_jpg.jpg

mti_hirfelhasznalo.jpg

Facebook oldaldoboz

Friss témák

Rovatok

Szerzők

Információk, ajánlók

 

 

 

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása